Search

Auton vuokraus Ivalo

Aloita vuokraus kätevästi varauskalenterista – se vie aikaasi vain muutaman minuutin

Autovuokraamo Ivalo

Ivalon toimipisteemme on Scandia Rentin pohjoisin toimipiste, joka on auki sopimuksen mukaan autojen noutoa ja palautusta varten.
Sovithan saapumisesi etukäteen puhelimitse.

Ivalon toimipiste palvelee vuokraamalla henkilöautoja ja pakettiautoja. 

Takuulla edulliset hinnat! Vuokraa auto 24/7 helposti & edullisesti netistä!

Scandia Rent on yksi Suomen suurimmista autovuokrausketjuista, jonka juuret juontavat Suomen ensimmäiseen autovuokraamoon. Yrittäjävetoinen toimintamallimme takaa sen, että tarjoamme aina parasta paikallista autovuokrausta.

Paikallinen yrittäjämme on aina valmiina palvelemaan autovuokrausasioissa.

Valikoimastamme löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila-autot sekä maasturit.Automme ovat aina uusia ja puhtaita. Palvelemme myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasing-tarpeissa.

Scandia Rent toimii läheisessä yhteistyössä paikallisten autokorjaamoiden ja -liikkeiden sekä hinausyrittäjien kanssa. Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, niin Scandia Rent järjestää sijaisauton toivomaasi paikkaan. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. 

Miksi valita Scandia Rent henkilöauton vuokrauksessa Ivalossa?

 • Monipuolinen valikoima: Scandia Rentillä ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuiset tarpeet. Siksi tarjoamme laajan valikoiman erikokoisia ja erityyppisiä henkilöautoja, maastureita ja sähköautoja miltei koko suomen alueella. Olipa tarpeesi suuri tai pieni, meillä on ratkaisu sinulle.
 • Helppous ja joustavuus: Henkilöauton vuokraus Ivalossa on helppoa ja joustavaa. Voit valita vuokrausajankohdan ja -pituuden juuri omaan aikatauluusi sopivaksi. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan oikean ajoneuvon ja antaa tarvittaessa vinkkejä vuokraukseen liittyen.
 • Kilpailukykyiset hinnat: Ymmärrämme, että hinta on tärkeä tekijä päätöstä tehdessä. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat henkilöautojen vuokrauksessa koko suomen alueella, jotta saat parhaan vastineen rahoillesi.
 • Luotettavuus ja laatu: Scandia Rentillä panostamme ajoneuvojemme laatuun ja huoltoon. Voit luottaa siihen, että vuokraamasi henkilöauto on turvallinen ja hyväkuntoinen.
 • Asiakaspalvelu huipputasolla: Meille asiakas on aina etusijalla. Tarjoamme ystävällistä ja ammattitaitoista asiakaspalvelua, joka auttaa sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kuinka vuokraan henkilöauton Ivalossa?

 • Henkilöauton vuokraaminen meiltä on helppoa. Voit tehdä sen muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa:

  1. Ota yhteyttä: Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Kerro meille tarpeistasi, matkasi päivämäärästä ja muista mahdollisista erityisvaatimuksista. Voit varata henkilöauton myös varauskalenterin kautta.
  2. Valitse sopiva henkilöauto: Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan henkilöauto tarpeidesi perusteella. Meillä on erikokoisia ja eri varustelutasoja tarjoavia minibusseja, joten löydämme varmasti sopivan vaihtoehdon.
  3. Varaa ja nouda: Kun olet valinnut sopivan henkilöauton, voit tehdä varauksen ja sopia noudosta. Me huolehdimme siitä, että henkilöauto on valmiina ja odottaa sinua sovittuna ajankohtana.

    

Scandia Rent on pitkäaikainen hansel sopimustoimittaja, joka palvelee valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä valtakunnallisesti.

Scandia Rent on LähiTapiolan, Autoliiton ja Pohjantähti-vakuutuksen virallinen valtakunnallinen sijaisautoyhteistyökumppani.

Toimipisteiden yhteystiedot

Ivalo
Aukioloajat

Autojen nouto ja palautus sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot:

Peräsaajontie 13
99800 Inari
+358 300 870 212
rovaniemi@scandiarent.fi

Vuokraamoyrittäjä:
Kaisu Hartikainen

Kaisu Hartikainen vuokraamoyrittäjä

Usein kysytyt kysymykset auton vuokraamisesta Ivalossa?

Voi. Vuokrausehtojemme mukaan kuskin on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä tulee olla voimassa oleva ajokortti vuokrauksen aikana. Meillä on kuitenkin vuokrauksen ikärajana 27 vuotta, ja tätä nuoremmille kuskeille lisätään  vuokrauksen hintaan “Nuoren kuljettajan lisä”, 30 € per kuljettaja.

Yleensä voi, mutta palvelun saatavuus vaihtelee. Auton palautus muualle tulee sopia suoraan vuokraavan toimipisteen kanssa.

Auton palauttaminen toiseen toimipisteeseen tapahtuu lisämaksusta ja palvelusta on sovittava ehdottomasti ennen auton jättöä toiselle toimipisteelle.

Vuokraajalla on oltava voimassa oleva ajo-oikeus (ajokortti), jonka ajo-oikeusluokka oikeuttaa kuljettamaan vuokrattua ajoneuvoa. Vuokraajan on myös oltava vähintään 18-vuotias ja ajokunnossa.

Vuokraajalla on oltava myös luottokortti vuokrausta takaamassa. Tarkistamme vuokraajan luottotiedot vuokraajan luvalla. Mahdolliset maksuhäiriömerkinnät voivat vaikuttaa vuokraukseen.

Lemmikit ovat tervetulleita minibussin kyytiin Kuopiossa rajoitetuin ehdoin ja omassa kuljetuskopassaan niin, etteivät ne aiheuta autolle tuhoa tai sotkua.

Lemmikin mukaan ottamisesta on sovittava toimipisteen kanssa ennen vuokrausta, sillä lemmikkejä ei saa ottaa kaikkiin autoihin ja toimipisteeltä pitää näin ollen tarkistaa saatavuus lemmikin kanssa matkustamiseen.

Lemmikin liittymisestä mukaan matkaan on sovittava erikseen vuokraamon kanssa ja valikoimassamme on lemmikkipaketti. Lemmikin ottaminen mukaan aiheuttaa lisäkuluja vuokrauksen hintaan, sillä lemmikkien jälkeen autot siivotaan tehostetusti. 

Minibussi olisi hyvä tankata aina juuri ennen sen palauttamista. Polttoaine ei sisälly varauksen hintaan ja auton tankkaamisesta vastaa vuokraaja vuokra-ajan. Jos auto palautetaan vajaalla tankilla, tankkaamme auton itse ja veloitamme siitä hinnaston mukaisen veloituksen. 

Aukioloajat on toimipistekohtaiset, ja voit tarkistaa toimipisteen aukioloajat toimipiste-listauksessa. 

Huomioithan, että osa toimipisteistämme on autojen noutopaikkoja, joissa ei ole fyysistä Scandia Rentin liikettä, vaan henkilökuntamme on tavoitettavissa niillä alueilla sopimuksen mukaan. 

Kyllä voi. Useimmilla toimipisteillämme on avaimille palautuslaatikko, johon avaimen voi palauttaa aukioloaikojen ulkopuolella. 

Palautuksen ajankohta on kuitenkin sovittava toimipisteen kanssa etukäteen, jotta voimme ohjeistaa vuokraajaa avainten jättämisen suhteen.

Automme saa viedä Pohjoismaiden alueelle vain lisämaksusta. Autolle tulee hankkia toimipisteeltä maastavientilupa (lisäkustannus), joka on maakohtainen ja josta tulee sopia etukäteen vuokraamon kanssa. 

Jos auto viedään ulkomaille ilman maastavientilupaa, vuokrausehdot eivät ole voimassa Suomen ulkopuolella sattuviin vahinkoihin ja vahingosta aiheutuneet kulut tulevat täysimääräisenä vuokraajan maksettavaksi. Perimme 150 € maksun tilanteissa, joissa maastavientilupaa ei ole maksettu etukäteen, mutta autolla on menty ulkomaille. 

Tämä on toimipistekohtaista. Osassa varauksia teemme katevarauksen, mutta joka tapauksessa tarvitsemme luottokortti-tiedot, mahdollisen omavastuu-osan ja vuokra-aikana tulevien mahdollisten lisäkulujen (sakot, tullimaksut jne.) varmistamiseksi.

Voit tiedustella asiaa tarkemmin varauksen toimipisteestä.

Vuokrauksiimme on mahdollista ostaa lisäturvaa, jolla voi rajoittaa omavastuuta. Lisäturvapaketista riippuen voit rajoittaa omavastuusi 500€ suuruiseksi.

Sopimusehtomme löydät täältä.

Vuokrauksen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 48 tuntia ennen vuokrauksen alkua.

Jollet löydä vastausta verkkosivuiltamme, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu
Puhelin: 0300 870 332 (ma-pe klo 8-16)
asiakaspalvelu@scandiarent.fi 

Emme voi taata, että vuokraukseen on saatavilla juuri sama merkki ja malli kuin esimerkkiautona. Käytämme vuokrauksissamme autoluokkia, jotka sisältävät samankokoisia autoja. 

Jos haluat ehdottomasti tietyn auton merkin ja mallin, olethan yhteydessä toimipisteeseen ja tiedustelet saatavuutta. 

Autoluokkaa tai varausaikataulua voi muuttaa sikäli mikäli meillä on vapaana haluttua autoluokkaa tai vapaita autoja halutulle uudelle ajalle. Pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan järjestämään kaikki muutokset, mutta emme voi taata, että se onnistuu. 

Pyydämme olemaan yhteydessä toimipisteeseen, josta auto on vuokrattu, jos on tarve tehdä muutoksia varaukseen. 

Varausmuutoksista emme veloita erillistä maksua, mutta jos hinta muuttuu varauksen keston tai autoluokan mukaan, voi varauksen loppusumma muuttua myös. 

Verkkosivuston kautta tehdyistä varauksista on pieni viive varausvahvistuksen saamiseen, sillä lähetämme vahvistuksen vasta kun toimipiste vahvistaa varauksen. 

Varausvahvistus tulee sähköpostitse ja tarvittaessa toimipisteestämme ollaan yhteydessä vuokraajaan myös puhelimitse. 

Tarkistathan tarvittaessa myös roskaposti-kansion, jos varausvahvistusta ei näy 24 h sisällä varauksesta.

Vuokrauksen hinnat vaihtelevat ajan, autoluokan ja toimipisteen saatavuuden mukaan, joten palvelulle ei ole olemassa yhtä ajankohtaista hinnastoa. 

Kampanjahintamme ovat samat läpi toimipisteiden (esim. Auto kuukaudeksi -kampanja), muuten vuokraushinnat vaihtelevat. Ajankohtaisimmat hinnat löytyvät hakemalla toimipisteen, autoluokan ja ajanjakson perusteella. 
Emme takaa samaa hintaa myöhemmin.

Kun syötät saamasi alennuskoodin varauskoneeseen tai varaussivullemme, näet automaattisesti alennetun hinnan varauksellesi. 

Osa alennuskoodeistamme on kertakäyttöisiä, toiset koodit on käytettävissä useita kertoja.

Lähtökohtaisesti onnistuu, asia on sovittavissa suoraan toimipisteen kanssa. 

Lähetämme vuokrausasiakkaalle tekstiviestin tai soitamme vuokraajalle. Ilmoitamme auton rekisteritunnuksen, sijainnin ja mistä ja miten saa avaimen autoon. 

Avaimen voi saada niin toimipisteeltämme kuin koodilla toimivista avainlaatikoista.
Saat tarkan ohjeistuksen auton noutoon meiltä ennen varausta ja mahdollisissa ongelmatapauksissa asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Tämä riippuu paikkakunnasta ja toimipisteestä. Jos auto haetaan toimipisteeltämme aukioloaikojen puitteissa, auttaa henkilökuntamme mielellään auton ottamisessa käyttöön. 

Jos taas auto noudetaan noutopisteeltämme, voi olla, että paikalla ei ole henkilökuntaamme, ellei erikseen sovita. Otathan ennen varauksen alkua yhteyttä, jos tarvitset erityistä ohjeistusta auton käyttöön ottamisessa.

Aukioloaikojen puitteissa suosittelemme ottamaan yhteyttä toimipisteeseen tai asiakaspalveluumme. Akuutissa tilanteessa, otathan yhteyttä 24h Scandia Rent Assistance -tiepalveluun.

Kaikissa autoissa on pysäköintikiekko. Osa kiekoista löytyy liimattuna tuulilasiin, osa kiekoista on perinteisiä parkkikiekkoja, jotka löytyvät hansikaslokerosta, kuskin ovesta tai keskikonsolista.

Vuokraaja vastaa pysäköintimaksuista vuokrauksen ajan. Jos autolle tulee vuokrauksen aikana pysäköintimaksuja, joita vuokraaja ei maksa, veloitetaan ne jälkikäteen vuokraajalta. Lisäksi veloitamme 25 € käsittelymaksun. 

Ole yhteydessä toimipisteeseen heti jos tiedät olevasi myöhässä. Lyhyt alle 60min myöhästyminen ei välttämättä aiheuta lisäkustannuksia. Yli 60min myöhästymisestä mahdollisesti veloitetaan lisävuorokausi. Ole kuitenkin yhteydessä toimipisteeseen, sillä joustamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan. 

Jos vuokrauksesi jälkeen autosta löytyy jotakin henkilökohtaisia tavaroitasi, otamme ne talteen toimipisteelle. 

Ole yhteydessä toimipisteeseen tiedustellaksesi löytötavaroita. 

Toki jos huomaamme heti vuokrauksen päätyttyä jonkin tärkeän unohtuneen, pyrimme ottamaan yhteyttä. 

Olemme pahoillamme, jos kaikki ei sujunut odotusten mukaisesti. Kerrothen meille mahdollisimman yksityiskohtaisesti, mikä meni pieleen, niin voimme tarvittaessa parantaa palveluamme. Käsittelemme kaikki reklamaatiot ainoastaan kirjallisina, joten lähetä meille palautteesi yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse asiakaspalvelu@scandiarent.fi.

Talvikaudella lumiharja löytyy autoistamme takakontista, takapenkin jalkatilasta, ovista tai muuten näkyvältä paikalta. 

Lumiharja on vuokraamon omaisuutta, ja autosta vuokrauksen lopuksi puuttuva lumiharja veloitetaan vuokraajalta. Puuttuvasta lumiharjasta veloitetaan 30€.

Mikäli vuokraus on sovittu 100km/vrk -sopimusehdoin, ylimenevät kilometrit veloitetaan takautuvasti vuokrauksen jälkeen vuokrasopimuksen hinnaston mukaan. 

Voit tiedustella hintaa toimipisteeltä. 

Scandia Rent - parasta
paikallista palvelua.

Scandia Rent on 100% suomalainen autovuokrausketju, ja toimipisteemme löytyvät yli 100 paikkakunnalla.
Vuokraamoverkostomme kattaa kaikki suurimmat lentoasemat ja kaupungit, löydät meitä paikallisesti ympäri Suomen.

Taustamme on jo 40-luvulla aloittaneessa perheyrityksessä, ja vuosikymmenten kokemus alalta näkyy päivittäisessä toiminnassa ja asiakkaissamme.

Toimimme franchising-periaatteella paikallisen ja palvelevan yrittäjäverkostomme voimin.

Scandia Rent - parasta
paikallista palvelua.

Scandia Rent on 100% suomalainen autovuokrausketju, ja toimipisteemme löytyvät yli 100 paikkakunnalla.
Vuokraamoverkostomme kattaa kaikki suurimmat lentoasemat ja kaupungit, löydät meitä paikallisesti ympäri Suomen.

Taustamme on jo 40-luvulla aloittaneessa perheyrityksessä, ja vuosikymmenten kokemus alalta näkyy päivittäisessä toiminnassa ja asiakkaissamme.

Toimimme franchising-periaatteella paikallisen ja palvelevan yrittäjäverkostomme voimin.

Scandia Rent - parasta
paikallista palvelua.

Scandia Rent on 100% suomalainen autovuokrausketju, ja toimipisteemme löytyvät yli 100 paikkakunnalla.
Vuokraamoverkostomme kattaa kaikki suurimmat lentoasemat ja kaupungit, löydät meitä paikallisesti ympäri Suomen.

Taustamme on jo 40-luvulla aloittaneessa perheyrityksessä, ja vuosikymmenten kokemus alalta näkyy päivittäisessä toiminnassa ja asiakkaissamme.

Toimimme franchising-periaatteella paikallisen ja palvelevan yrittäjäverkostomme voimin.

Noutoaika
Palautusaika
Palautuspaikka

Jos auto palautetaan muualle kuin noutopaikkaan, tulee vuokraukseen lisäkorvaus toiselle toimipisteelle jättämisestä. Tämä on huomioitu seuraavan sivun tarjouksissa. 

Palautuspaikka

Jos auto palautetaan muualle kuin noutopaikkaan, tulee vuokraukseen lisäkorvaus toiselle toimipisteelle jättämisestä. Tämä on huomioitu seuraavan sivun tarjouksissa. 

Muu palautuspaikka

Jos auto palautetaan muualle kuin noutopaikkaan, tulee vuokraukseen lisäkorvaus toiselle toimipisteelle jättämisestä. Tämä on huomioitu seuraavan sivun tarjouksissa.